“Gratis workshop Sint zonder beperkingen”

"Niet het cadeau, maar de connectie met het geschenk bepaalt het succes"

Monique Franken organiseert met SpeeLeven een gratis workshop over spelSinterklaas is een spannende tijd voor kinderen. Dat geldt helemaal voor een kind met een ernstige meervoudige beperking of autismespectrum stoornis die anders met speelgoed en prikkels omgaat. Hoe kies je bijvoorbeeld een passend cadeau dat in de smaak valt en aansluit bij de behoefte van het kind? Op zondag 17 november geeft Monique Franken, jarenlang actief als spelbegeleidster voor deze doelgroep, een gratis workshop die antwoord geeft op deze en vele andere vragen!

Laagdrempelig
Monique Franken heeft bijna twintig jaar ervaring met deze doelgroep en was jarenlang actief als spelbegeleidster. Met haar workshop wil Monique ouders en hun kinderen uitnodigen om te laten zien hoe eenvoudig spel en spelen kan zijn, hoe je kunt aansluiten en eventuele beperkingen die je ervaart in het spel kunt ombuigen naar mogelijkheden.

Wanneer?

Zondagochtend 17 november
10.30

Waar?

Kremerstraat 14, Bergen op Zoom
Koffie- en theespeciaalzaak Kaldi

Kosten?

Geheel gratis!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor wie?
Uitgangspunt is dat de kinderen met een beperking een leuke ochtend hebben. Ook broertjes en zusjes mogen hierbij aanwezig zijn. Ouders kunnen ideeën opdoen, horen waar je op kunt letten bij het aanbieden van speelgoed of waar spelmateriaal aan moet voldoen. Niet het cadeau, maar de connectie met het geschenk bepaalt het succes van hoe dit ervaren wordt.

Gratis
Na de workshop kunnen ouders met elkaar in contact treden en ervaringen uitwisselenDeze spelochtend is één van de themabijeenkomsten die Monique met SpeeLeven voor de doelgroep kinderen met ernstige meervoudige beperkingen en autismespectrumstoornis organiseert. In de toekomst gaat ze onder andere aan de slag met communicatie, muziek én traumaverwerking. Ouders die hiervan op de hoogte gehouden willen worden, kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemen aan de gratis spelworkshop?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.